Categories
Lifelog

Spitalfields

Zo, dat was dat. 3 dagen intensief rondwandelen en shoppen, shoppen, shoppen. Een uitgebreid verslag mag je nog wel verwachten met alle ontdekkingen en aanwinsten, maar één ontdekking wou ik toch al wel meegeven: Spitalfields Market. Dit oude marktje is enorm en is vooral een aanrader op zondag want dan staat het barstensvol kraampjes. Niet dat het de andere dagen geen aanrader is want winkels als One Deko zijn altijd de moeite. De kraampjes brengen alles wat je maar kan inbeelden met zich mee: eten, speelgoed, juwelen, ja zelfs tassen die bestaan uit niets dan 1 grote rits. Ik heb er jammer genoeg geen foto van kunnen nemen maar hier kan je er een vinden. Spitalfields is goed voor een paar uur en is op wandelafstand van tube-station Aldgate East, bereikbaar met een ticket voor central london. Onderweg naar Spitalfields, gelegen op Commercial Street, passeer je trouwens nog een gezellig straatje vol kraampjes, namelijk Petticoat Lane Market: goed voor al u trolley (en dat was nodig na alle inkopen) en gospel-cd noden!