Categories
Blurs

Afvaardiging

Clickx laat me weten dat ik nog niet ingeschreven ben voor de uitreiking van de “Site Van Het Jaar” dinges. Ik kan ook jammer genoeg niet want ik zit in Londen (en laat ik dat nu net iets leuker vinden).
Maar als er iemand in mijn plaats de kleuren van clopin.be wil gaan verdedigen, be my guest. Als er iemand interesse heeft, laat het vandaag nog even weten, dan geef ik het door. 2x gratis zuip (hoop ik toch) in de Carré deze vrijdag! Wees gerust, een podium zal u niet opmoeten ;)

6 replies on “Afvaardiging”

Er zijn enkele plaatsen op de wereld die ik ten alle tijden zal mijden. De Carré is daar één van.

Veel plezier in londen (you lucky bastard ;)

Er zijn enkele plaatsen op de wereld die ik ten alle tijden zal mijden. De Carré is daar één van.

Veel plezier in londen (you lucky bastard ;)

Inderdaad, waarom zouden ze aandringen dat je inschrijft. Als je het podium niet opmoet om de prijs in beslag te nemen, wat kan het hen dan schelen of je komt of niet…
Misschien kan je een videoboodschap voorbereiden waarop je het publiek en je vriendin en je mama en papa en je lezers bedankt, en dat je het spijtig vindt dat je er niet bij kan zijn omdat je in het buitenland zit… :)

Inderdaad, waarom zouden ze aandringen dat je inschrijft. Als je het podium niet opmoet om de prijs in beslag te nemen, wat kan het hen dan schelen of je komt of niet…
Misschien kan je een videoboodschap voorbereiden waarop je het publiek en je vriendin en je mama en papa en je lezers bedankt, en dat je het spijtig vindt dat je er niet bij kan zijn omdat je in het buitenland zit… :)

Comments are closed.