Categories
Actueel

Niet over een grote bank

Dit is geen reclame voor een grote bank. Want bij een grote bank kost het blijkbaar, als je voor 5000 euro aan aandelen koopt tussen de 20 en de 30 euro meer dan bij die ene bank waar het dus wel over gaat.

Die reclame de afgelopen weken op de radio opgevangen? Ik ook. Maar ik begrijp het niet zo goed. Als je voor 5000 kletsen aandelen koopt, maakt die 20-30 euro dan zoveel uit? Als je in de plaats daarvoor een goede relatie met je bank zet die je wel eens wat andere voordelen in de toekomst kan schenken? En wat gratis tickets voor evenementen her en der? Nee, het verschil is mij iets te klein om daarvoor zo’n reclame te maken en zeker niet om mij te overtuigen.

10 replies on “Niet over een grote bank”

Tja, het gaat om “Bink bank” of zo versta ik het toch. Die maakt vergelijkende reclame met ‘de groten’.

Echt iets gemist heb je niet hoor ;)

Tja, het gaat om “Bink bank” of zo versta ik het toch. Die maakt vergelijkende reclame met 'de groten'.

Echt iets gemist heb je niet hoor ;)

Bink bank: de bank waar mannen binken kunnen worden en vrouwen binken kunnen vinden ;-)

Bink bank: de bank waar mannen binken kunnen worden en vrouwen binken kunnen vinden ;-)

Comments are closed.