Categories
Lifelog

Planning

Ik moet zeggen, in de job die ik nu heb leer je wel plannen. Op een paar uur tijd kan dit schema:
Oude Planning
evolueren naar dit beeld:
Nieuwe Planning
Comes with the job I guess. Je bent afhankelijk van team leaders en klanten die beslissingen nemen en daardoor ingrijpen in je planning. Klant is koning, en dat gaat ook zo voor “interne klanten”. Het paars zijn vrije dagen, de rest zijn projecten. Don’t get me wrong, ik begrijp dit alles wel en heb er in the end niets op tegen. Ik denk alleen dat ik binnenkort een handheld ga nodig hebben ;)

Het zijn lapkes. Ach, het weekend staat voor de deur en ik ga straks genieten van het nieuwe stuk van Abattoir Fermé in de Monty. Laten we onszelf vooral daar op focussen. En op het verdere werk in ons nieuw nestje natuurlijk!

8 replies on “Planning”

Het is te merken aan de activiteit dat je nu iets te doen hebt ;-)
Wat de planning betreft, die kan er maandag weer helemaal anders uitzien…
Trouwens BF heeft zonet haar ontslag gegeven :-) en wij kunnen den boom in…

Het is te merken aan de activiteit dat je nu iets te doen hebt ;-)
Wat de planning betreft, die kan er maandag weer helemaal anders uitzien…
Trouwens BF heeft zonet haar ontslag gegeven :-) en wij kunnen den boom in…

Een handheld is inderdaad geen overbodige luxe. Spijtig dat ik dat thuis niet uitgelegd krijg :(
Maar ja, ik heb momenteel in m’n planning veel minder kleurtjes :)

Hoe was Tinseltown? Heb die gezien in Mechelen in mei.
Btw, je bent net voorbij mijn appartement gepasseerd? Ik woon tegenover de Monty :)

Een handheld is inderdaad geen overbodige luxe. Spijtig dat ik dat thuis niet uitgelegd krijg :(
Maar ja, ik heb momenteel in m'n planning veel minder kleurtjes :)

Hoe was Tinseltown? Heb die gezien in Mechelen in mei.
Btw, je bent net voorbij mijn appartement gepasseerd? Ik woon tegenover de Monty :)

Comments are closed.