Categories
Actueel

Hollanders

Iedereen weet dat onze noorderburen niet om een stunt verlegen zijn en dat ze meer durven dan wij Belgen. Maar niet alles wat ze me voeden ga ik geloven. Raar, want het komt blijkbaar van Reuters dat we toch wel betrouwbaar mogen noemen. Maar waarom hebben wij er hier in België niets over opgevangen? Of heb ik iets gemist?

10 replies on “Hollanders”

Ach, vergeef de jongen, hij is met z’n appartement bezig ;-)

…en ik had het ook gemist.

In principe is de Burkha hier in België ook verboden. Dat is een gevolg van de wetgeving die het verbergen van het gezicht verbiedt. Normaal is er alleen een gedoogbeleid met karnaval, dan mag je wat maskers dragen :)

Ach, vergeef de jongen, hij is met z'n appartement bezig ;-)

…en ik had het ook gemist.

In principe is de Burkha hier in België ook verboden. Dat is een gevolg van de wetgeving die het verbergen van het gezicht verbiedt. Normaal is er alleen een gedoogbeleid met karnaval, dan mag je wat maskers dragen :)

Comments are closed.