Categories
Blurs

Blog van het Jaar

Je merkt op sommige blogs dat de Blog Van Het Jaar verkiezing op wat tegenwind botst. Sommige halen aan dat het de redactie puur om extra bezoekers te doen is, anderen verwijten de organisatie een gebrek aan kennis en vinden de lijst niet volledig.
Ik kan enkel maar zeggen dat het meer bezoekers trekt en je mag twee keer raden hoe ik dat vind.

Welkom! :D

8 replies on “Blog van het Jaar”

Dat de lijst onvolledig is, dat staat als een paal boven water. ‘Maajkel’ staat er niet eens bij. Hét bewijs dat Clickx niet mee is met z’n tijd ;)

Dat de lijst onvolledig is, dat staat als een paal boven water. 'Maajkel' staat er niet eens bij. Hét bewijs dat Clickx niet mee is met z'n tijd ;)

[…] Welke blog verdient volgens jou dit jaar een award? Je bepaalt zelf mee de uitslag door je eigen top-3 door te sturen. De b(loga)wards 2006 hebben als voordeel dat je niet beknot wordt door een lijstje. Je bepaalt nu dus helemaal zelf welke blogs een prijs verdienen en waarom ze die verdienen. Omdat ze vernieuwend zijn? Omdat ze zo heerlijk persoonlijk en herkenbaar zijn? Omdat ze met hun dosis links je dag steeds weer even doorbreken? Of ga je voor een toffe lay-out en doorgedreven up-to-date-heid? Allemaal met als ultieme doel: ontdekken hoe sterk de belgische (Of blijft het tot Vlaamse beperkt? U bepaalt het helemaal zelf!) blogosfeer dit jaar weeral gegroeid is. En om vast te stellen dat de online speeltuin ondertussen vrolijk groeit en bloeit. Helemaal niet om dikke prijzen mee weg te kapen. Al mag u ook meteen meestemmen over welke prijs we als bwards 2006 zullen weggeven. En moest niemand uit de uiteindelijke lijst de prijs in ontvangst willen nemen, dan houden we hem zelfs (zonder enig tegengepruttel) voor onszelf. Kies nu zelf en verspreid gerust de link…. […]

Wel ja, dat is eigenlijk ook zo’n heel klein beetje wat ik er ook over denk.

‘t Is zeker niet zo dat die extra bezoekers niet welkom zouden zijn :-)

Wel ja, dat is eigenlijk ook zo'n heel klein beetje wat ik er ook over denk.

't Is zeker niet zo dat die extra bezoekers niet welkom zouden zijn :-)

[…] egomaniacs. Absoluut. Sommigen noemen zichzelf klikhoeren."Stem voor mij!" is hier en daar en ook hier en ook daar en kijk daar een terugkerende slogan.Zelfs "Stem niet voor mij!" […]

Comments are closed.