Categories
Tech/Science

Gmail nog steeds

Bizarre dingen. Het ligt dus duidelijk aan mij en meer bepaald aan mijn firefox, want in IE7 heb ik geen enkel probleem. Dus volgen we maar wat anderen ook deden: alles er af en optenief.
Maar zelfs dat helpt geen fluit. Weird shit… Niemand onder jullie die in FF2 ook wat problemen met Gmail ondervinden? Ik dacht eerst dat het aan die Gmail Manager add-on lag, maar die heb ik na mijn re-install niet meegenomen.

8 replies on “Gmail nog steeds”

GMail doet echt wel zeer vreemd de laatste tijd. Ook en vooral in Firefox, maar eigenlijk in ‘t algemeen: traag, mails die er niet of laat doorkomen, de spamfilter die het soms laat afweten… bleh.

Ik heb het even getest, in mijn kraaknieuwe Fx2 lukte zonder problemen. (De afkorting van Firefox is op hun aangeven Fx en niet Ff) Dit is natuurlijk maar een steekproef aangezien ik mijn mail altijd via thunderbird binnenhaal.

GMail doet echt wel zeer vreemd de laatste tijd. Ook en vooral in Firefox, maar eigenlijk in 't algemeen: traag, mails die er niet of laat doorkomen, de spamfilter die het soms laat afweten… bleh.

Ik heb het even getest, in mijn kraaknieuwe Fx2 lukte zonder problemen. (De afkorting van Firefox is op hun aangeven Fx en niet Ff) Dit is natuurlijk maar een steekproef aangezien ik mijn mail altijd via thunderbird binnenhaal.

Comments are closed.