Categories
online

OMGWTFBBQ

Was dat de Jerry vandemorgen over BlogCom op Radio 1?
(De reden dat ik het niet weet is omdat een collega het mij kwam zeggen, heb het zelf niet gehoord)

UPDATE: Nope, het was de man in het huis zelf: Pietel!

6 replies on “OMGWTFBBQ”

[…] Plaatjes vind je op Foto’s vanop het fototoestel van Speedy Shrimp Foto’s van Peter Dedecker Blogcom: Codename Calimero – Peter’s Blog Blogcom, the day after – Dramoghe Calimero – Outro_Spective We are Strong @ blogcom – CMS’s Cage of Thoughts Hoe hip bloggen is, dames en heren! – Afvragingen Er wordt over geblogd. – tantieris Blogcom – Tender Feelings OMGWTFBBQ – Clopin.be Paging Doctor Wolf – Coolz0r Calimero – B.V.L.G. Vanavond – eskimokaka Radio – Pietel.be BlogCom – The day after – 7 seconden Interessant om weten – Yet Another Blog t-shirts gespot op Blogcom – LVB.net BlogCom: ‘t was plezant! – Blogologie Blogcom Codename Calimero – Asfaltkonijn … (more coming soon) […]

[…] Hieronder het overzicht van de blogstorm rond het hele BLOGCOM Codename Calimero: Foto’s vanop het fototoestel van Speedy Shrimp Foto’s van Peter Dedecker Blogcom: Codename Calimero – Peter’s Blog Blogcom, the day after – Dramoghe Calimero – Outro_Spective We are Strong @ blogcom – CMS’s Cage of Thoughts Hoe hip bloggen is, dames en heren! – Afvragingen Er wordt over geblogd. – tantieris Blogcom – Tender Feelings OMGWTFBBQ – Clopin.be Paging Doctor Wolf – Coolz0r Calimero – B.V.L.G. Vanavond – eskimokaka Radio – Pietel.be BlogCom – The day after – 7 seconden Interessant om weten – Yet Another Blog t-shirts gespot op Blogcom – LVB.net BlogCom: ‘t was plezant! – Blogologie Blogcom Codename Calimero – Asfaltkonijn Done: Blogcom – Clopin.be Bloggers – Askatasuna Blogcom – Askatasuna BlogCom Report – MarketingBlog.eu Blogcom: voor fijnproevers – Kolgen & Laenen … en vele anderen … […]

Comments are closed.