Categorieën
online

No more Mister Nice Guy

Kijk, ik denk dat ik vrij beleefd ben geweest toen ik een tijdje geleden problemen ahd met mijn hosting. Ik wou ze niet door het slijk halen omdat ze mij jarenlang goed dienst hebben bewezen. Maar trop is trop. Weken geleden vraagde en betaalde ik een overdracht van een domeinnaam. Het is namelijk zo dat Hostbasket, waar ze stond en nog steeds staat, een 60-tal euri vroeg om deze nog twee jaar te hosten. Een beetje teveel mijns inziens, zeker als Speedpacket prijzen heeft die ferm onder de helft daarvan zitten.
Niets heb ik gehoord. Niets, nada, rien, null. Hoewel: de factuur ja, die volgende onmiddelijk na de aanvraag. Sindsdien niets. Geen actie langs hun kant om de overzet in te zetten, geen reactie op mails, geen reacties op telefoontjes. Steeds de voicemail die trouwens het meerendeel van de tijd vol zit en geen oproepen meer kan bijhouden.
Speedpacket lijkt dus op sterven na dood, en ze trekken hun er geen bal meer van aan. Wel, ik ook niet dan. Tijd om dus al mijn domeinnamen te verhuizen. Ik ben het beu, grondig beu.
Dus bij deze: Speedpacket zuigt en is bijna dood.

22 reacties op “No more Mister Nice Guy”

Ik ga hier geen partij kiezen of zo (twee keer op korte tijd is teveel van het goede), maar begrijp ook niet goed waarom ze bij SpeedPacket blijkbaar traag reageren tegenwoordig.

Momenteel heb ik daar nog steeds mijn site gehost, en veel last heb ik de laatste jaren nog niet gehad…

Speedpacket ervaren en afgekeurd, Priorweb (nu) ook ervaren en afgekeurd…
Dreamhost (m’nen withouthego.com) sinds kort aant ervaren en ZWAAR goedgekeurd…
Waar ik 75?? betaalde voor een economy pack bij priorweb betaal ik nu 100?? voor like 500x hetgeen ik had bij priorweb (en dat voor die magere 25?? meer)…

@P.i.R.h.O: Voor dingen die draaien zijn ze inderdaad goed. Verlenging van domeinnaam, geen probleem. Dat zal dan automatisch gebeuren I guess. Maar als je iets doet dat actie nodig heeft… ho maar.
@BarTheZ: Hosting is inderdaad ok, heb er ook nog een accountje lopen. Maar doen die .be domeinnamen?

jammer om te moeten horen dat je in de problemen zit. hoop dat je snel een degelijke oplossing vindt. zelf heb ik een shared server bij host-web.be. zeer tevreden over. ik registreer mijn .be domeinnamen overigens altijd zelf, ben nl reseller (voor zo’n, 8,99 euro/jaar).

tuurlijk, in een vorig leven was ik bezig met webdesign en hosting (zie http://www.itrade-belgium.com). heb overigens nog steeds wat klanten, maar die doe ik er eerlijk gezegd voor het plezier bij.

omdat ik toen niet te veel wilde betalen voor mijn domeinnaamregistraties heb een reseller account aangevraagd. omdat ik inmiddels toch al wat domeinen heb geregistreerd worden die telkens goedkoper voor mij en de klant.

fuck das wel jammer…
Ik heb net ook domein van Hostbasket laten verhuizen naar Speedpacket, zonder de problemen

Hé clopin, als je zelf .be’s wil registreren kun je een reseller accountje maken op domeincentrale.be, account op zich is gratis en hoe meer namen je hebt, hoe goedkoper het wordt. Begint op 8 euro excl. BTW. Je geeft zelf licensees en online contacts op, alsook nameservers (dewelke voor dreamhost heel simpel ns1.dreamhost.com, ns2.dreamhost.com en ns3.dreamhost.com zijn.). Bij dreamhost voeg je die dan gewoon toe als nieuw domein en binnen een dag werkt alles :), ik heb er nu zo’n 12 .be’s draaien.

Moest je geïnteresseerd zijn, wil je je dan registreren via http://billing.xhost.be/domeincentrale/orderwiz.php?v=4&aid=281 ?

grtz
Sil

Ik ga hier geen partij kiezen of zo (twee keer op korte tijd is teveel van het goede), maar begrijp ook niet goed waarom ze bij SpeedPacket blijkbaar traag reageren tegenwoordig.

Momenteel heb ik daar nog steeds mijn site gehost, en veel last heb ik de laatste jaren nog niet gehad…

Speedpacket ervaren en afgekeurd, Priorweb (nu) ook ervaren en afgekeurd…
Dreamhost (m'nen withouthego.com) sinds kort aant ervaren en ZWAAR goedgekeurd…
Waar ik 75?? betaalde voor een economy pack bij priorweb betaal ik nu 100?? voor like 500x hetgeen ik had bij priorweb (en dat voor die magere 25?? meer)…

@P.i.R.h.O: Voor dingen die draaien zijn ze inderdaad goed. Verlenging van domeinnaam, geen probleem. Dat zal dan automatisch gebeuren I guess. Maar als je iets doet dat actie nodig heeft… ho maar.
@BarTheZ: Hosting is inderdaad ok, heb er ook nog een accountje lopen. Maar doen die .be domeinnamen?

jammer om te moeten horen dat je in de problemen zit. hoop dat je snel een degelijke oplossing vindt. zelf heb ik een shared server bij host-web.be. zeer tevreden over. ik registreer mijn .be domeinnamen overigens altijd zelf, ben nl reseller (voor zo'n, 8,99 euro/jaar).

tuurlijk, in een vorig leven was ik bezig met webdesign en hosting (zie http://www.itrade-belgium.com). heb overigens nog steeds wat klanten, maar die doe ik er eerlijk gezegd voor het plezier bij.

omdat ik toen niet te veel wilde betalen voor mijn domeinnaamregistraties heb een reseller account aangevraagd. omdat ik inmiddels toch al wat domeinen heb geregistreerd worden die telkens goedkoper voor mij en de klant.

fuck das wel jammer…
Ik heb net ook domein van Hostbasket laten verhuizen naar Speedpacket, zonder de problemen

Hé clopin, als je zelf .be's wil registreren kun je een reseller accountje maken op domeincentrale.be, account op zich is gratis en hoe meer namen je hebt, hoe goedkoper het wordt. Begint op 8 euro excl. BTW. Je geeft zelf licensees en online contacts op, alsook nameservers (dewelke voor dreamhost heel simpel ns1.dreamhost.com, ns2.dreamhost.com en ns3.dreamhost.com zijn.). Bij dreamhost voeg je die dan gewoon toe als nieuw domein en binnen een dag werkt alles :), ik heb er nu zo'n 12 .be's draaien.

Moest je geïnteresseerd zijn, wil je je dan registreren via http://billing.xhost.be/domeincentrale/orderwiz… ?

grtz
Sil

yep speedpacket reageert niet meer…..niks support….onbereikbaar antwoord niet op mails…..telefoon word niet opgenomen…..enkel voicemail als hij niet vol zit…..volgens mij is het tijd om te verhuizen

yep speedpacket reageert niet meer…..niks support….onbereikbaar antwoord niet op mails…..telefoon word niet opgenomen…..enkel voicemail als hij niet vol zit…..volgens mij is het tijd om te verhuizen

Reacties zijn gesloten.