Categories
Actueel Politiek

Ik zie A graag

Oh yeah :)
Hoewel Gent er nog aantrekkelijker uitziet, ben ik toch blij met A.

12 replies on “Ik zie A graag”

Idd, ‘t is een feest voor A. Zelfs met een tweede partij, zou het Vlaams Behang nog niet aan een meerderheid geraken!

Applausje voor Janssens (en zijn coallitie)!

Idd, 't is een feest voor A. Zelfs met een tweede partij, zou het Vlaams Behang nog niet aan een meerderheid geraken!

Applausje voor Janssens (en zijn coallitie)!

Ik vind dat Goya een punt heeft. Blijkbaar zijn de meesten voorzichtig in dit te zeggen, maar ik vind ook dat er moet duidelijk gemaakt worden dat Coveliers ook voor stemmen heeft gezorgd. En dat is een ex-liberaal dus waarom zouden er niet veel stemmen van de VLD daarnaartoe zijn gegaan? Van de rechtse vleugel dan?

Ik vind dat Goya een punt heeft. Blijkbaar zijn de meesten voorzichtig in dit te zeggen, maar ik vind ook dat er moet duidelijk gemaakt worden dat Coveliers ook voor stemmen heeft gezorgd. En dat is een ex-liberaal dus waarom zouden er niet veel stemmen van de VLD daarnaartoe zijn gegaan? Van de rechtse vleugel dan?

Comments are closed.