Categories
Actueel online

Verontrustend

Zeer verontrustend nieuws vandaag op nieuwsblad.be. Seniorennet werd voor de rechter gedaagd omdat in de mailinggroepen muziekbestanden uitgewisseld werden. Zelfs na het blokkeren van MP3 en WAV bestanden door seniorennet zelf, vond het IFPI (daar heb je Marcel weer) en Sabam het niet genoeg, er werden nu namelijk links doorgestuurd naar sites waar de bestanden opstonden. De rechter gaf hen gelijk en seniorennet moet nu binnen de 10 dagen alle links en muziekbestanden verwijderen. Elke dag vertraging zal resulteren in een boete van 1.000 euro.

I’m troubled…

8 replies on “Verontrustend”

Huh?
Ze hebben er niet aan gedacht de eigenaars van de pagina’s waar de links naar verwijzen, aan te klagen?
Het principe van: als ik u een blad papier geef, en gij scrijft daar iets op da ge aan iedereen laat zien, dan ben ik daar verantwoordelijk voor.
Mooi uitgedacht van die rechter moe’k zeggen…

‘t Is ook zoveel gemakkelijker en minder arbeidsintensief om achter de kleine garnalen aan te gaan. Laat dit nog maar eens een teken zijn dat de muziekindustrie zichzelf tegenspreekt en uit een bende tricheurs bestaat.

Huh?
Ze hebben er niet aan gedacht de eigenaars van de pagina's waar de links naar verwijzen, aan te klagen?
Het principe van: als ik u een blad papier geef, en gij scrijft daar iets op da ge aan iedereen laat zien, dan ben ik daar verantwoordelijk voor.
Mooi uitgedacht van die rechter moe'k zeggen…

Te gek om los te lopen. Maar voor één keer kan je het niet op “de marcel” steken, want diene mens is daar weg. ‘t Is nu iemand anders die steeds met zijn gezicht op tv komt. Maar daarmee hebben ze duidelijk nog steeds geen technische bagage binnengehaald.

't Is ook zoveel gemakkelijker en minder arbeidsintensief om achter de kleine garnalen aan te gaan. Laat dit nog maar eens een teken zijn dat de muziekindustrie zichzelf tegenspreekt en uit een bende tricheurs bestaat.

Te gek om los te lopen. Maar voor één keer kan je het niet op “de marcel” steken, want diene mens is daar weg. 't Is nu iemand anders die steeds met zijn gezicht op tv komt. Maar daarmee hebben ze duidelijk nog steeds geen technische bagage binnengehaald.

Comments are closed.