Categories
online

iBOOD

Internet’s Best Online Offer Daily. Daar staat het voor. Dagelijks brengt deze site u 1 product in de aanbieding. En deze week is het “gratis winkelen” week! Registreer u en je kan 3 maal per dag meedoen met een wedstrijd om het product van de dag gratis ende veurniet te verkrijgen. Telkens komt er een klokje dat aftelt. Als deze aan het einde is verschijnt er een vraag die je moet oplossen. Ben je bij de eersten (er is dan ook een balkje dat aftelt hoeveel er nog zijn), dan win je!
Normaal zou ik dit niet echt vermelden, maar de vragen zijn telkens zeeeer leuk en vergen snel opzoekwerk. En laat dat nu juist iets zijn dat ik graag doe :)

2 replies on “iBOOD”

iBood? Leuk voor electronica…anders lievereBay of Coolsch.nl, voor de one product a day shoppers…..

iBood? Leuk voor electronica…anders lievereBay of Coolsch.nl, voor de one product a day shoppers…..

Comments are closed.