Categories
online

FONero

Bedankt voor de tip Ine! Ik ga eveneens quoten:

FON is the largest WiFicommunity in the world. Our members share their wireless Internetaccess at home and, in return, enjoy free WiFi wherever they findanother Fonero??s Access Point.

It all started as a simple idea. Why should you pay for Internetaccess on the go when you have already paid for it at home? Exactly,you shouldn??t. So we decided to help create a community of people whoget more out of their connection through sharing.

We call members of the FON Community Foneros. It??s simple to becomea Fonero. You just need to buy La Fonera, which enables you to securelyand fairly share your home broadband connection with other Foneros.

Then when you??re away from home and you need Internet access, justlog on to a FON Access Point, and you can use the Internet for free.You don??t need to take your router with you ?? you just need to rememberyour Fonero login and password.

Visit our maps and find thousands of FON Access Points worldwide.

As the world of WiFi is growing, you can do more and more for free.For example soon we will launch the Skype FON – a cool WiFi handsetthat lets you make free Internet calls from any FON Access Point.

Join the FON Community today by ordering La Fonera ?? a FON Social Router for just ??/$ 5. (Offer valid until end of the year)

De ??5 komt na transportkosten en belasting op een kleine ??18, wat nog steeds niet veel is voor wat je in de plaats krijgt. Binnenkort dus een hotspot in Antwerpen erbij op een nog te bepalen locatie!

technorati tags:,

One reply on “FONero”

[…] Eerst en vooral wil ik laten weten dat ik aan de grond genageld stond toen ik hoorde hoeveel StuBru bijeen heeft gekregen. Werkelijk prachtig dat de (voornamelijk toch) jeugd dit heeft klaargekregen. En nu we het toch over solidariteit hebben, kent u FON nog? Indien u antwoord negatief is, check dan even deze post. Nu blijkt dat de leden gratis wireless FON routers kunnen uitdelen! VOLLEDIG gratis, zelfs de shipping! […]

Comments are closed.