Categorie├źn
Tech/Science

Ready For A New Day

Microsoft zal op 9 november in Brussel een event houden dat in lange tijd zijn gelijke niet heeft gekend. Onder de naam LOVE wordende nieuwe (versies van) producten van Microsoft (Live, Office, Vista en Exchange) voorgesteld aan het grote publiek met als keynote speaker Gates himself. Praat eens met u baas als u in den business zit zou ik zeggen!

technorati tags:,

16 reacties op “Ready For A New Day”

Microsoft heeft zich bij mijn weten nog niet in de geofysica of de data-acquisitie gestort.
Ik zal het maar bij de National Instruments happenings houden denk ik :-)

Microsoft heeft zich bij mijn weten nog niet in de geofysica of de data-acquisitie gestort.
Ik zal het maar bij de National Instruments happenings houden denk ik :-)

Reacties zijn gesloten.