Categories
Lifelog

Storm voor de stilte

Ik begrijp het niet. Ik zit niet bij een klant, maar ik heb het drukker dan als ik een deadline heb. Niet dat het heel erg is, I drive on pressure, maar het is wel treffend. De vakantie komt dus net op tijd. Geen grootse dingen: een weekje naar “a state of happiness“. Unplugged en volledig horizontaal, graag. En deugd dat het zal doen! Vanavond begint de vakantie al. Goed, we vertrekken pas maandag, maar morgen ga ik mijn oogappel bewonderen wanneer zij haar onderscheiding zal ontvangen (bronnen hebben dit al bevestigd). Onderscheiding! Damn…
Dan nog een vrij gevuld weekendje (een etentje om de onderscheiding te vieren, citychallenge, een matchke van de ratten, zuiderzinnen,…), maar met de week die daarop volgt in het achterhoofd, beleef je dat in een veel relaxere sfeer, nespa?

Gisteren heb ik een samenvatting gezien van het beste uit Trigger Happy TV, de Engelse voorloper van wat we hier op K2 ook hebben. Wist u dat er een Engelse voorloper was? Als u die amenvatting bekijkt ziet u enorm veel sc?nes terugkomen, klakkeloos overgenomen! Tot zover mijn respect voor de Belgische versie. Swat, daarin zag ik een sc?ne in de sneeuw. Ik heb zin in de winter. En zeker in sneeuw.

Tot na de rust.

2 replies on “Storm voor de stilte”

Comments are closed.