Categories
Blurs

Maandag Brugdag

De meeste mensen nemen vandaag een brugdag. In de retail kennen ze dat woord niet en dus moet je die zelf maar bouwen als je die wil. Wel ik doe dat niet. Zo een mandag is eigenlijk een vrij aangename dag. Iedereen loopt vrij opgewekt rond want de sfeer is zowiezo veel relaxer. De mensen die komen werken spreken af om samen tijdens de middag een hapje ergens te gaan eten, er wordt wat meer gepraat aan het koffieapparaat, de muziek staat wat luider,… en dit wordt vrij soepel toegestaan door de weinige managers die toch komen werken. Ze doen zelfs mee! Schitterend toch?

Ik heb trouwens een zeer fijn weekend achter de rug, dankuwel. Als je de zaterdag even buiten beschouwing laat, heb ik een luilekkerweekendje achter de rug. Vrijdagavond ben ik aan het spelen geslagen (B&WII is toch zo verslavend mijnheer) en toen ik op mijn horloge keek was het niet meer de moeite om op café te gaan (schandalig nespa?). Ik moest er zaterdag vroeg uit. Zondag heb ik de dag doorgebracht in joggingbroek en sweater, oh yeah.

Maar zaterdag ben ik actief geweest. Het is te zeggen… Vroeg uit mijn bed gebounced, boterhammetje gesmeerd en onderweg opgegeten. Onderweg naar Ronny en Inge die met mij meereden naar Francorchamps. Wat was daar te doen? Wel, in principe was het daar Marc Duez Test Day, maar wij waren daar op uitnodiging van Seat. Het was namelijk zo dat Ced, Ronny en Ellen een testrit hadden gewonnen met de nieuwe Seat Leon. En wat deden ik, Dirk en Inge daar dan? Wel, wij gingen onszelf vetmesten in de VIP lounge uiteraard. Euhm, ik bedoel wij waren daar als emotionele steun en supporter. Ik heb een zeer mooi georganiseerde dag meegemaakt alwaar vele “vette bakken” voorbij scheurden. Tijdens deze testday is het namelijk zo dat je na betaling over het prachtige circuit dat Francorchamps is, uw peperdure raceauto eens goed op zijn staart kan trappen. En tussen al die auto’s van veel te veel geld reden dus een 12-tal nieuwe Seat Leon’s. Er werd ons trouwens ook de mogelijkheid aangeboden een lap mee te rijden met een echt racemachine, wat ik trouwens iedereen wil aanraden.

Foto’s? Die vind je op de fotoblog op Flickr.